INFORMÁCIÓK

Az olimpiai selejtezőre vásárolt jegyek árának visszatérítése

A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatti veszélyhelyzet kihirdetését követően, banki partnerével együtt csütörtök óta folyamatosan dolgozik az olimpiai selejtezőre megvásárolt jegyek visszafizetésének módján. Az MKSZ garantálja minden vásárló számára a visszafizetést.

A részletek kidolgozása és a visszautalások megkezdése – a vásárlások száma és az eset példa nélkülisége miatt – időbe telik, több, egymástól eddig külön álló informatikai rendszer összehangolása és számos, sokszor manuális adategyeztetés szükséges, ezért ebben kérjük minden kedves vásárlónk türelmét.

Az MKSZ-shopban (Budapest VIII. kerület, Könyves Kálmán krt. 76.) az olimpiai selejtezőre személyesen vásárolt jegyek visszafizetési protokollja a következő:
- kérjük, aki a shopban személyesen vásárolta meg belépőjét, fotózza le vagy scannelje be a jegyet, valamint amennyiben még birtokában van, a kapott nyugtát, és küldje el kezishop@hbmp.hu email-címre, azzal a bankszámlaszámmal és a számlatulajdonos nevével együtt, amelyre a vásárolt jegy árának visszautalását kéri
- a beérkezett jegyeket a Magyar Kézilabda Szövetség ellenőrzi, majd ezt követően történik meg a visszautalás.

Megértéseteket és türelmeteket megköszönve!

Általános Szerződéses feltételein (ÁSZF)  alábbi pontjai modosultak:

12. VIS MAJOR

Szolgáltató nem felelős a jelen ÁSZF-ben, illetőleg a kapcsolódó egyedi Szerződésekben rögzített kötelezettségek nem teljesítéséért, ha a szerződésszegést ellenőrzési körén kívül eső, a szerződéskötés időpontjában előre nem látható körülmény okozta és nem volt elvárható, hogy a körülményt elkerülje vagy elhárítsa („vis maior”). Vis maiornak minősülnek azon rendkívüli, előre nem látható, a Szolgáltatónak fel nem róható, általa nem kalkulálható, nem ellenőrizhető külső körülmények és események, amelyek nem tartoznak a Szolgáltató rendes kockázati körébe. Vis maiornak minősül különösen, de nem kizárólagosan: háború, lázadás, járvány, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, árvíz, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály, amely a Szolgáltató hatókörén kívül esik, így nem képes valamely kötelezettségének eleget tenni.

12.1. JEGY VISSZATÉRÍTÉS

Amennyiben a sportrendezvény vis maior, vagy egyéb okok miatt elmaradt, illetve nézők kizárásával vagy nézőszám korlátozásával került megrendezésre, a belépőjegy ellenértékét a sportrendezvény megrendezésének időpontjától számított három munkanapon belül vissza kell téríteni. Amennyiben az elmaradt mérkőzés későbbi időpontban megrendezésre kerül, és a Vásárló nem kéri a jegy értékének visszaszolgáltatását, a belépőjegy a megismételt sportrendezvényre érvényes. Ha a sportrendezvény megszakadt, a belépőjegy megismételt sportrendezvényre érvényes.

Szolgáltató a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni köteles a jegyek visszaváltásának részleteiről, illetve az arra vonatkozó információkról.

A teljes ÁSZF az alábbi linken érhető el: https://www.playhandball.hu/aszf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jegyvásárlással kapcsolatos hasznos tanácsok

A vásárlási folyamat során a jegyrendszer a különböző pénzügyi szolgáltatói felületekkel kommunikál. E folyamatok során kérjük szíves türelmeteket.

A jegyrendszer minden vásárlás eredményéről tájékoztatást küld.

- Ne szakítsa meg a már megkezdett fizetést!

- Ne zárja be a böngészőt!

Az idő előtti kilépés, blokkolás gátolja a visszaigazoló email megküldését. Technikai kommunikációs hiba miatt megszakadhat a tranzakció. Amennyiben ilyen jelenséget tapasztal, kérjük indítsa újra a vásárlást.

További információkat a "Gyakran ismételt kérdések" menüpont alatt találhattok", melyet az alábbi linken érhettek el: https://www.playhandball.hu/jegyvasarlas

Ha nem vásároltál még nálunk és úgy érzed elolvasnád a "Jegyvásárlás folyamatát", akkor kattints ide: https://www.playhandball.hu/jegyvasarlas-folyamata