Rendelés és szállítás

Ahhoz, hogy webshopunkon keresztül elérje a kívánt termékeket, csak pár egyszerű lépés szükséges.

  1. Regisztráció: Minden vásárlás regisztrációhoz kötött, ehhez néhány alapvető adat megadása kell. Visszaigazoló emailt küldünk a regisztráció elfogadásáról.
  2. Vásárlás: Miután sikerült a teméket kiválasztani, egy kattintással a „KOSÁR”-ba helyezhető. A „KOSÁR” tartalma a teljes vásárlás alatt, egészen a megrendelés befejezéséig bármikor módosítható, darabszám, méret, és akár a szín módosításával is.
  3. Megrendelés: Amennyiben befejezte a vásárlást, a „KÉSZ : MEGRENDELÉS LEADÁSA” gombra kattintva a megrendelés véglegesíthető. A regisztrációkor megadott adatokkal fog a rendszer dolgozni, opcionálisan kiválasztható a fizetés módja, és a szállítás menete is. Utánvételes vásárlásra egyenlőre nincs lehetőség. A megrendelt árukat mi csomagoljuk a Kézishopban, és a megrendelés szerinti módon juthatnak hozzá vevőink.
  4. Szállítás: Ha a csomagját postai úton szeretné megkapni, 3 munkanapon belül az GLS Futárszolgálat, mint szerződéses partnerünk, leszállítja Önnek egész Magyarország területén. Személyes átvétel esetén 3 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére a nyitvatartási időben.