Az oldalon megvásárolt jegyek a következő módokon juthatnak el a vásárlóhoz:

Személyes átvétel:

Készpénzes és bankkártyás fizetésnél lehetséges a Kézishopban. A megvásárolt jegyeket a Kézishopban tudja átvenni. Jegyeit a vásárlási visszaigazolás bemutatásával adjuk ki.

Futárszolgálat:

A csomag kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között várható. A csomag kiküldése előtt sms-ben értesítést kap a regisztráció során megadott telefonszámra, mely magában foglalja a csomagjának a számát és egy linket ahol ellenőrizni tudja annak státuszát. A futár, ha kérdése merül fel, felhívja Önt a kézbesítés napján a kora reggeli órákban, ezért kérjük rendelése során mindenképpen adjon meg olyan telefonos elérhetőséget, ahol a futár el tudja Önt érni. 

A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a GLS egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.  

Futárszolgálat díja:

Belföldi rendelés esetén a futárszolgálat díja bruttó 2500 Ft.

Külföldi rendelés esetén a futárszolgálat díja bruttó 4500 Ft.

E-Ticket:

Egyszerűen kinyomtathatja belépőit otthon – használja a saját nyomtatóját és takarítsa meg a szállítás költségét! Az E-Ticket szolgáltatás lehetővé teszi Önnek, hogy Interneten megrendelje, kifizesse és akár azonnal ki is nyomtassa eredeti belépőjegyeit.